Autor: Ane Andrejić

Novi Sad
18.08.2016.
08:01 > 08:54
Najlepše je za sastav na temu "Moj letnji raspust" napisati dogodovštine sa putovanja, ali šta je sa onom decom koja takvu privilegiju nisu imala? Upravo za njih ovog leta je u Novom Sadu organizovano mnogo manifestacija i događaja.
  • Roditelj 2

    18.08.2016 10:29
    svaka čast
    i ja sam išao na raspustilište i drago mi je da još uvek postoji. neka se nastavi i neka se još proširi. u ovo vredi uložiti - društvu će se vratiti višestruko. podržavam i dečje leto, i dečiji kulturni centar i sve inicijative koje pružaju edukativne i rekreativne sadržaje deci BESPLATNO. da se ne pretvorimo u klasno društvo gde se od najmlađe dobi pravi razlika među decom!
  • Roditelj

    18.08.2016 09:48
    Bravo Raspustiliste
    Raspustilište je manifestacija koji sam ja kao mali posećivao na "Radničkom" i koje danas posećuju moja deca. Jedna od retkih manifestacija u Novom Sadu koja pruža oreginalne programe već 30 i više godina. Nadam se da će Grad Novi Sad imati više sluha i dodatno podržati ovu sada već ozbiljnu ustanovu koja se bavi zdravim razvojem naše dece.
    Raspustilištu želim sve najbolje u budućim aktivnostima jer svi mi zajedno zaslužijemo da Raspustilište posećuju jednog dana i deca naše dece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna